Fesztivál
Karnagy és zeneszerző program

Az EUROPA CANTAT XIX Pécs 2015 fesztivál szakmai programsorozatot hirdet karnagyok és zeneszerzők számára, amely a fesztivál teljes ideje alatt fut:
Reggeli közös beéneklésekzeneszerzői bemutatók, szemináriumok, blattoló-repertoárbővítő foglalkozások (ún. reading sessions), műhelyek és előadások teszik színessé a programot, melyeket a világ különböző részeiről érkező kollégák vezetnek. Egy izgalmas tanulmányút keretén belül pedig Lorenzo Donati olasz karnagy kalauzolja végig az érdeklődőket a műhelyeken. A programsorozat részeként két 4-napos hosszú kurzust is ajánlunk, a Közös Éneklés mesterkurzust Michael Gohl irányításával, illetve a Tim Brown által vezetett Intenzív, kezdő karvezetés-kurzust. Zeneszerzőknek a Zeneszerzői bemutató alprogram keretein belül nyílik lehetőség műveik bemutatására. Mindemellett a Karnagyok és Zeneszerzők Kávéháza kiváló körülményeket teremt a zenei és szakmai kapcsolatok elmélyítéséhez.

A szemináriumokra előző nap 19:00-ig személyesen a helyszínen vagy online is jelentkezhet. Az érdeklődőknek jelentkezési sorrend alapján tudunk helyet biztosítani.

Helyszín: Zsolnay Negyed - Pécsi Tudományegyetem Művészeti és Bölcsészettudományi Kar

A pontos termek később kerülnek kihirdetésre

A részletekről és lehetséges programváltozásokról tájékozódjon a honlapunkon!« Előző nap Következő nap »
Közös ráhangolódás
09:30 - 10:15
Szünet 10:15 - 10:30
"Tanulmányút" 10:30 - 13:00
Kávészünet 11:30 - 12:00