Praktikus információk
Jelentkezés

Egynapos részvétel

Részvétel hosszú énekes műhelyekben 

 

 

Egynapos részvétel

Megnyitottuk a regisztrációt a fesztivál egynapos programjaira.

Az egynapos programok az ún. Felfedező műhelyek és a Karnagy és Zeneszerző programok. Tekintse át a programbeosztást és leírást honlapunkon jelentkezése előtt!

 

Figyelem, külön rendszerben kell jelentkeznie az ÚJ REGISZTRÁLÓKNAK és a már regisztrált résztvevőknek! Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi leírást.

 

JELENTKEZÉS ÚJ RÉSZTVEVŐKNEK

JELENTKEZÉS MÁR REGISZTRÁLT RÉSZTVEVŐKNEK

 

JELENTKEZÉS ÚJ RÉSZTVEVŐKNEK

Egynapos jegyek elővételben vásárolhatók, vagy közvetlenül az adott nap reggelén a fesztivál alatt. Egynapos jeggyel részt vevők számára nem tudunk szállást biztosítani, viszont rendelhetnek fesztivál étkezést az alább leírt feltételek szerint.

Részvételi feltételek:

Részvételi díjak:

  1. nap: 20€
  2. nap: 15€
  3. és minden további nap: 10€

Ez az ár vonatkozik minden magyar résztvevőre, ECA-EC vagy KÓTA tagságtól függetlenül.

Személyes preferenciája szerint regisztrálhat több, akár különböző, nem egymást követő napra is (tehát regisztrálhat pl: július 25-re és július 28-ra is), a rendszer a napok száma alapján fogja számolni a részvételi díjat.

Regisztrálhat a program reggelén is, de már csak a fennmaradó helyekre, ezért az előzetes jelentkezés ajánlott!

Az egynapos jegy az adott napon érvényes a délelőtt folyamán zajló felfedező műhelyekre, valamint a karnagyok és zeneszerzők programjaira. Érvényes továbbá az esti Közös Éneklésre, ingyenes belépést biztosít a legtöbb koncertre a fesztivál ideje alatt (figyelem, előzetes regisztráció itt mindenképpen szükséges lesz). A résztvevők az első napon kapják meg a fesztivál daloskönyvét és a programkönyvét.

Étkezés

Rendelhet fesztivál étkezést, a részvételét megelőző nap 18 óráig. Fesztivál ebédet és vacsorát lehet rendelni, az étkezések árát itt találja: http://ecpecs2015.hu/hu/szallas-etkezes

Jelentkezés

Az egynapos programokra a külön erre a célra kifejlesztett online regisztrációs rendszerben lehet az alábbi linken: http://one.ecpecs2015.hu/hu

Regisztrációja a részvételi díj megfizetésével válik érvényessé.

Regisztrációjának dátumát a fizetést követően csak a Fesztivál irodán keresztül, az info@ecpecs2015.hu email címen jelezve tudja módosítani.

A kiválasztott napon belül azonban tud programot módosítani, a programot megelőző nap 19:00 óráig.

A szervező fenntartja a programváltozás jogát!

 

JELENTKEZÉS MÁR REGISZTRÁLT RÉSZTVEVŐKNEK

Azok a résztvevők, akik már regisztráltak a min. 4 napos csomagra és hosszú énekes műhelyre, a korábban létrehozott online profiljukban jelentkezhetnek az egynapos programokra.

Az egyéni résztvevők a “Részvételi adatok” menüpontban találják az egynapos programokat.

Csoportok és kórusok a tagok egyéni profiljában tudnak jelentkezni.

Programot módosítani a kiválasztott napon belül a programot megelőző nap 19:00 óráig van lehetőség.

A szervező fenntartja a programváltozás jogát!

Figyelem, csak az alábbiak szerint lehet egynapos programokra jelentkezni: 

  • hosszú énekes műhely előtt vagy után, amennyiben több napot marad a fesztiválon
  • ha az A1 vagy B6 műhelyben vesz részt, amiben van egy szabadnap
  • ha F-Felfedező műhelybe vagy G-karnagy zeneszerző műhelybe került beosztásra
  • amennyiben kísérő és nem jelentkezett műhelyre

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@ecpecs2015.hu címen, amennyiben kérdése merülne fel!

 

Részvétel hosszú énekes műhelyekben

Regisztrációját kórusként, csoportként vagy egyénileg is leadhatja a 4-8 napos csomagokra honlapunkon keresztül a zöld színű "Jelentkezem a fesztiválra" gombra kattintva.
Az egynapos részvételi lehetőségek foglalására 2015 márciusától nyílik lehetőség.
Mindenki, aki 2014. november 30. előtt regisztrál, és befizeti a regisztrációkor feltüntetett első részt garanciát kap arra, hogy az általa megjelölt három műhely valamelyikébe mindenképpen bekerül (hacsak a műhely, elegendő számú jelentkező híján nem indul). A műhelyekbe való felvétel nem függ a regisztráció időpontjától, befolyásolja viszont például a kívánatos szólamarány. 2015 februárjában kihirdetjük a megrendezésre kerülő műhelyeket.

Természetesen regisztrálhat 2014. november 30. után is, de ebben az esetben 20€ felárat számolunk fel és nem tudjuk garantálni, hogy biztosan bekerül az Ön által választott műhelyek egyikébe, valamint elképzelhető, hogy már szálláslehetőséget sem tudunk biztosítani Önnek a fesztivál idejére. Amennyiben kérdése merülne fel a regisztrációval kapcsolaban, kérjük, írjon az info@ecpecs2015.hu e-mail címre.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a magyar oldalon feltüntett kedvezményes részvételi díjak csak azon magyar állampolgársággal rendelkező jelentkezőkre érvényesek, akik Magyarországon vagy a Kárpát-medence következő országaiban laknak: Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország vagy Szlovénia.

Az állampolgárságot az online regisztrációkor igazolni kell a lakcímkártya másolatának feltöltésével, Szlovákia területén élő magyar résztvevők esetében pedig a szlovák személyi másolatának feltöltésével.

Tekintse meg az alábbi videókat, amelyben bemutatjuk az online regisztrációs rendszer használatát egyéni-, csoport- és kórus jelentkezés esetén.

Egyéni regisztráció

Csoport regisztráció

Kórus regisztráció