Praktikus információk
Koncertjegy a résztvevőknek

 Az EUROPA CANTAT XIX több, mint 130 koncerttel várja a résztvevőket július 24. és augusztus 2. között!

A legtöbb koncert ingyenesen látogatható, de lesznek regisztrációhoz kötött programok a helyszínek korlátozott ülésszáma miatt. Csak a Kodály Központban megrendezésre kerülő koncertekért kell majd belépődíjat fizetni.

 

Megnyitottuk a koncert regisztrációt és a Kodály Központban megrendezésre kerülő koncertek jegyárusítását.

 

Előzetes regisztrációhoz kötött koncertek

Az előzetes regisztrációhoz kötött koncertekre az online regisztrációs rendszeren keresztül lehet majd jelentkezni a “Koncert” menüpontban.

Minden jelentkező annyi ingyenes koncertre regisztrálhat, ahány a részvételi napok száma a fesztiválon. Ha tehát valaki 8 napos részvételi csomagra regisztrált, akkor összesen 8 koncertre regisztrálhat. Regisztrációját egészen a koncert kezdését megelőző 2 óráig módosíthatja. Szeretnénk minden kedves résztvevőt megkérni, hogy törölje foglalását, amennyiben mégis úgy döntött, hogy nem jön el egy koncertre.
Koncert regisztrációját az online regisztrációs rendszerben ás a Központi Információs Pontban is módosítani tudja majd.
A nem regisztrált résztvevőket a fennmaradt ülőhelyek függvényében tudjuk majd beengedni a koncertekre.

 

Belépő díjas koncertek

A Kodály Központban megrendezésre kerülő koncertekre a jegymester.hu online jegyértékesítő rendszeren keresztül illetve a megszokott pécsi jegyárusító helyszíneken vehet majd jegyet. 

A jegyárak egységes ára 1500 Ft.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a fesztivál rezidens zenekara, a Pannnon Filharmonikusok július 27-én koncertet ad a fesztivál tiszteletére, amelyre a jegyértékesítés már megkezdődött és amelyre már lehet jegyet venni  egységesen  1990 Ft értékben az alábbi linken:  https://www.jegymester.hu/hun/Production/381438/Europa-Cantat-Koszonto-koncert

 

A fesztivál programokat a „Program” menüpontban tekintheti meg, átnézheti a napi programsorolót és részletes leírásokat olvashat. Program keresőnkben rászűrhet személyes preferenciája és az Önnek megfelelő napok alapján a fesztivál gazdag kínálatára.  Előre megtekintheti a programhelyszínt google térképen és utcaképen (streatview) és be tudja illeszteni a kiválasztott programot elektronikus naptárába.