Praktikus információk
Fizetési és lemondási feltételek

Az Ön regisztrációja csak abban az esetben érvényes, amennyiben kifizeti a személyenként 40€/12.600 Ft regisztrációs díjat - foglalót 2014. november 30-ig.

A befizetés második ütemében a teljes részvételi díj 50%-ára (amely magába foglalja az étkezéseket és a szállást is) kell az előleget kiegészíteni. Ennek az összegnek 2015. március 31-ig kell megérkeznie, ellenkező esetben regisztrációját töröljük.

A fennmaradó 50%-ot 2015. május 31-ig kell befizetni, amennyiben az összeg határidőre nem érkezik meg, regisztrációját töröljük.

Kizárólag banki átutalással, online bankkártyás fizetéssel és PayPal-lal tudja kiegyenlíteni az összegeket, rendszerünk minden esetben 2% + ÁFA kezelési költséget számol fel az előzetesen meghirdetett listaárakra vetítve (figyelem: ezt a kezelési költséget sajnos a nyomtatott programfüzet eredetileg nem tartalmazta!).

A 2014. november 30. után történt regisztrációk esetében 20€ / 6300 Ft felárat számolunk fel és nem tudjuk garantálni, hogy biztosan bekerül az Ön által választott műhelyek egyikébe, valamint elképzelhető, hogy már szálláslehetőséget sem tudunk biztosítani Önnek a fesztivál idejére.

Lemondás vagy késedelmes fizetés esetén a megfizetett részösszegekből visszatérítést - előzetes kötelezettség vállalásaink miatt - nem áll módunkban teljesíteni, függetlenül a lemondás okától.