Multimédia
Kóruskihívás - Choir Fun Challenge

A kóruskihívást (Choir Fun Challenge) azért indítottuk el, hogy jópofa videókkal felfrissítsük a kórusokról kialakult szürke képet, megmutassuk, hogy a kóruséneklés igen is lehet mosolyt előcsaló, vicces, energiát adó, pozitív, mókás, vidám! A kihívást fesztiválunk egyik nagykövet kórusa, a Voisingers indította el.

Ha új kihívást szeretne kezdeni, kérjük, hogy akkor kövesse az alább leírt folyamatokat:

Készítsen egy rövid videót, amelyben kihív 3 további kórust. A videót utána töltse fel a Youtube csatornájára (amennyiben nincs, küldjét el a videót a musicoffice@ecpecs2015.hu címre és az EUROPA CANTAT csatornáján feltöltjük). A címben, kérjük, következőt jelenítsék meg:

Choir Fun Challange-EUROPA CANTAT Pécs 2015, és a saját kórusuk nevét.

Minden videót egységessé tesz, hogy a végén a kórusok bekiabálják a fesztivál szlogenjét:  „We are Hung(a)ry for singing!”

Voisingers kihívása

A Voisingers kórus három kórust hívott ki a Choir Fun Challenge új kezdeményezés keretében. A kihívott kórusoknak két hetük van, hogy készítsenek egy rövid videót (bármilyen erre alkalmas eszközzel), amelyben a saját repertoárjukból énekelnek a kihívó kórus által meghatározott módon, pl. szokatlan testhelyzetben, helyszínen, öltözékben. A kb. 1 perces videót a kórusok feltöltik a saját youtube csatornájukra és megosztják ismerőseikkel.

Az első körben kihívott kórusok:

Bartók Béla Férfikar (Pécs)
University of Manitoba Singers (Kanada)
Choir of the Holy Spirit University of Kaslik- USEK (Libanon)

Bartók Béla férfikar kihívása

MÁV-Gépészet Járműjavító Férfikar kihívása

The Choir of the Holy Spirit University - USEK (Libanon) kihívása

Libero Coro Bonamici (Olaszország) kihívása

Notevolmente (Olaszország) kihívása

Vox Humana (Magyarország) kihívása

Lehet, hogy hamarosan az Ön kórusára esik a sor, de kezdhet új kihívást is!