Praktikus információk
Rugalmas feltételek

A fesztiválon való részvétel feltétele a tartózkodás időtartamától függő részvételi díj kifizetése. A részvételi díjon felül kérhet a fesztivál által szervezett és koordinált szállást és étkezéseket.
Alább tájékozódható a 4,5,6,7 vagy 8 napos tartózkodásra és az 1,2 vagy 3 napos részvételre vonatkozó feltételekről, a Díjak menüpontban a részvételi díjakról, a Szállás és az Étkezés menüpontokban a további költségekről és feltételekről

Díjkalkulátorban kiszámolhatja, hogy összesen mennyibe kerül majd a részvétele.

 

Csomagajánlatok 4-től 8 napos tartózkodáshoz

Egy csomagban történő regisztráció esetén 4,5, 6, 7 vagy 8 napig vehet részt fesztiválunkon.

Regisztrációkor az Ön által választott időtartamnak meg kell felelnie az Ön által választott leghosszabb műhelynek. Amennyiben az Ön számára a szervezők által biztosított műhely valamilyen oknál fogva rövidebb lesz, tartózkodási időtartamát 2015. március 31-ig meg tudja változtatni.

  • A fesztivál 2015. július 24-én kezdődik regisztrációval és a pécsiek köszöntőjével.
  • A teljes részvétel 8 napos, július 25-től augusztus 1-ig. Érkezés lehetséges július 24-én, a legkésőbbi távozási dátum pedig augusztus 2., vasárnap reggel.
  • Rövidebb csomagok foglalhatóak 4-től 7 napig, kizárólag július 25-i vagy 29-i kezdéssel. Ebben az esetben szállásra lesz szüksége július 24-re vagy 28-ra. A távozás dátuma is változó lehet, a legkorábbi a záróhangverseny után azonnal, vagy amennyiben foglalt szállást, az azt követő reggelen.
  • Maradhat hosszabb ideig is, mint amilyen hosszan a műhelye tart, és így részt vehet felfedező műhelyekben vagy más programokban!

 

Napi részvétel, egynapos jeggyel

Ha csak megízlelné a fesztivál hangulatát, jöjjön csak egy vagy csak néhány napra. Vegyen részt felfedező műhelyekben, a karnagyok és zeneszerzők programjában, a közös énekben és a fesztivál koncertjein. Egynapos jegyek elővételben vásárolhatók 2015 májusától, vagy közvetlenül az adott nap reggelén a fesztiválirodában, Pécsett. Egynapos jeggyel részt vevők számára nem tudunk szállást és étkezést biztosítani.