Praktikus információk
Utazás Pécsre

Visit Pécs! mobilalkalmazás

A Visit Pécs! virtuális útikönyv segítségével barangold be a várost! Ingyenesen elérhető mobilalkalmazás Androidra és iOS-re!

 

Utazás autóval

Pécsre Budapestről az M6, majd az M60 autópályán érhető el a legkényelmesebben, időben kisebb megtakarítást lehet szerezni, amennyiben a szekszárdi lejáratnál áttérünk a 6. útra.
A fesztivál előtt pontos információt teszünk majd közzé a parkolási feltételekről.

 

Utazás vonattal

Tekintse meg a MÁV honlapját a pécsi összeköttetések és menetrendekkel kapcsolatban. Budapestről naponta 9 InterCity járat érkezik Pécsre.

 

Utazás autóbusszal

Amennyiben távolsági buszokra esik a választás, azok indulásáról bővebb információt www.menetrendek.hu oldalon lehet találni.

Bérelt autóbuszok parkolási feltételeiről és helyszíneiről a fesztivál közeledtével adunk majd részletes információt.

 

Reptéri transzfer


Amennyiben repülővel tervezi utazását a fesztiválra, Pécsre történő legkényelmesebb utazásához ajánljuk hivatalos transzfer partnerünk, a Travel4You szolgáltatásit.
Tekintse meg partnerünk egyéni és csoportos utaztatási árajánlatát a Travel4You honlapján, illetve kérjen tőlük egyedi árajánlatot nagy csoportos utaztatáshoz.
Transzfer megrendelését kérjük,hogy közvetlenül a Travel4You-val intézze, online megrendelés esetén mindenképpen jelezze a megjegyzés rovatban, hogy az EUROPA CANTAT fesztiválra érkezik!