Praktikus információk
Koncertjegy a közönségnek

Az EUROPA CANTAT XIX több, mint 130 koncerttel várja a résztvevőket július 24. és augusztus 2. között!

A legtöbb koncert ingyenesen látogatható, de vannak regisztrációhoz kötött programok a helyszínek korlátozott ülésszáma miatt. Csak a Kodály Központban megrendezésre kerülő koncertekért kell majd belépődíjat fizetni.

Előzetes regisztrációhoz kötött koncertek

Az előzetes regisztrációhoz kötött koncertekre a közönség számára fejlesztett online regisztrációs rendszerben lehet helyet foglalni. A regisztrációs rendszerben név és email cím megadása után lehet majd a helyfoglalást intézni.
A regisztrációs rendszerben naponta 2 koncertre és egyszerre maximum 5 főre lehet majd helyet foglalni.
A regisztrációt a koncertek kezdési időpontja előtt 2 órával zárjuk majd le. Szeretnénk mindenkit megkérni, hogy törölje foglalását, amennyiben mégis úgy döntött, hogy nem jön el egy koncertre. Foglalásának törlését a regisztrációt követően kapott emailben található linken keresztül tudja majd intézni.
Koncert regisztrációját a Központi Információs Pontban is módosítani tudja majd.
A nem regisztrált résztvevőket a fennmaradt ülőhelyek függvényében tudjuk majd beengedni a koncertekre.
Kattintson ide a regisztrációs rendszer eléréséhez.


Belépő díjas koncertek

A Kodály Központban megrendezésre kerülő koncertekre a jegymester.hu online jegyértékesítő rendszeren keresztül illetve a megszokott pécsi jegyárusító helyszíneken vehet majd jegyet.
A jegyárak egységes ára 1500 Ft.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a fesztivál rezidens zenekara, a Pannnon Filharmonikusok július 27-én koncertet ad a fesztivál tiszteletére, amelyre a jegyértékesítés már elkezdődött és amelyre már lehet jegyet venni  egységesen  1990 Ft értékben az alábbi linken: https://www.jegymester.hu/hun/Production/381438/Europa-Cantat-Koszonto-koncert

 

A fesztivál programokat a „Program” menüpontban tekintheti meg átnézheti a napi programsorolót és részletes leírásokat olvashat. Program keresőnkben rászűrhet személyes preferenciája és az Önnek megfelelő napok alapján a fesztivál gazdag kínálatára.  Előre megtekintheti a programhelyszínt google térképen és utcaképen (streatview) és be tudja illeszteni a kiválasztott programot elektronikus naptárába.