Praktikus információk
Díjak

Részvételi díjak

4-től 8 napos részvétel esetén fizetnie kell részvételi díjat, amely magában foglalja a délelőtti programokat (műhelyek, felfedező műhelyek, különleges programok), az esténként megtartott Közös Éneklést, szabad belépést a fesztivál legtöbb koncertjére és kedvezményes jegyárat a belépőjegyet igénylő koncertekre, csakúgy, mint a daloskönyvet és a fesztivál programkönyvét.
Az Ön részvételi díja függ attól, hogy mennyi ideig tartózkodik itt, mely országból érkezik, és hogy hány esztendős. Kedvezményeket kaphat attól függően, hogy közvetlen vagy közvetett tagja-e az Európai Kórusszövetség - Europa Cantat-nak. Itt tájékozódhat: www.eca-ec.org>>>Members>>>How to Join, amennyiben szeretne információt kapni arról, hogyan tud csatlakozni tagként az Európai Kórusszövetség – Europa Cantat-hoz.
A teljes részvételi díjat az itt eltöltött egész napok alapján kalkuláljuk, amely a délelőtti foglalkozással kezdődik és az adott nap esti koncertjével ér véget.

Akik az előző napon érkeznek (július 24-én vagy 28-án), azok számára az aznapi délutáni és esti programok díjmentesek.

Az alább feltüntetett kedvezményes részvételi díjak csak azon magyar állampolgársággal rendelkező jelentkezőkre érvényesek, akik Magyarországon vagy a Kárpát-medence következő országaiban laknak: Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország vagy Szlovénia.

Az állampolgárságot az online regisztrációkor igazolni kell a lakcímkártya másolatának feltöltésével.

 ECPECS-europacantat-muhelyfuzet-reszveteli-dijak-copy

A díj vonatkoznak a karnagyokra, zeneszerzőkre, zongorakísérőkre, kísérő zenészekre, buszsofőrökre és minden más kísérőre is, amennyiben igénybe szeretnék venni a biztosított szolgáltatásokat (szállás, étkezés, a nyilvánosság számára ingyenesen nem látogatható helyszínek megtekintése), ezért nekik is viselniük kell a fesztivál azonosítóját. A 11 éves kor alatti gyermekekért (akik 2004.augusztus 2. után születtek), nem kell részvételi díjat fizetni, amennyiben nem vesznek részt műhelymunkában, és más különleges programban sem. A szállásukért és étkezésükért viszont díjat számolunk fel.

 

6 év alatti gyermekek mehetnek az E1 Babazenére és az E2 Zeneoviba, ennek a díja (ECA-EC tagságtól függetlenül) 10€/nap.

 

Egynapos részvétel

Részvételi díjak:

1. nap: 20€
2. nap: 15€
3. és minden további nap: 10€

Ez az ár vonatkozik minden magyar résztvevőre, ECA-EC vagy KÓTA tagságtól függetlenül.

Személyes preferenciája szerint regisztrálhat több, akár különböző, nem egymást követő napra is (tehát regisztrálhat pl: július 25-re és július 28-ra is), a rendszer a napok száma alapján fogja számolni a részvételi díjat.

Regisztrálhat a program reggelén is, de már csak a fennmaradó helyekre, ezért az előzetes jelentkezés ajánlott!

Az egynapos jegy az adott napon érvényes a délelőtt folyamán zajló felfedező műhelyekre, valamint a karnagyok és zeneszerzők programjaira. Érvényes továbbá az esti Közös Éneklésre, ingyenes belépést biztosít a legtöbb koncertre a fesztivál ideje alatt, valamint egy ingyenes jegyet a belépődíjas koncertekre (figyelem, előzetes regisztráció itt mindenképpen szükséges lesz, az ingyenes jegyet aznap már nem tudjuk kiadni). A résztvevők az első napon kapják meg a fesztivál daloskönyvét és a programkönyvét.

További információ az egynapos regisztrációról itt olvashat.

 

Koncertek

A hangversenyek túlnyomó többsége ingyenes. Néhány koncertre belépőjegyet kell majd váltani, de ehhez kedvezményt biztosítunk fesztiválunk minden résztvevője számára.

 

* Közvetlen tag azt jelenti, hogy egy kórus vagy egyén közvetlenül tagja a bonni székhelyű Európai Kórusszövetség – Europa Cantat-nak (ECA-EC). Kérjük, jelölje tagságának számát a jelentkezés folyamán, hogy ellenőrizni tudják a kedvezményre való jogosultságát. A kedvezményes részvételi díj csak akkor érvényes, amennyiben az éves tagsági díj 2015. március 31-ig befizetésre került.

* Közvetett tagok azon egyének vagy kórusok, akik tagjai egy olyan kórusszervezetnek az 1. vagy 2. országcsoportban, amely tagdíjat fizető tagszervezete az ECA-EC-nek (pl. Magyarországon a KÓTA, a teljes listát lásd itt: www.eca-ec.org).

* Nem tagok: mindenki más ebbe a kategóriába esik. (Ha szeretne tag lenni, vegye fe la kapcsolatot a szervezettel itt: www.eca-ec.org >>> Membership >>> How to join)