Fesztivál
Fellépési lehetőség kórusoknak

Fellépne kórusával?

A résztvevő együttesek számára, igény szerint, a délutáni koncerteken biztosítunk fellépési lehetőséget. Amennyiben élni kívánnak e lehetőséggel, kérjük, már az on-line jelentkezés folyamán jelezzék

 

TIPPEK FELLÉPŐ EGYÜTTESEK SZÁMÁRA

 

Kedves résztvevő kórusok!

„Osszák meg velünk hangjukat, örömüket, de legfőképp zenéjüket!”

Amennyiben úgy döntöttek, hogy a fesztivál ideje alatt saját repertoárjukból ízelítőt kívánnak adni, műsorukkal kapcsolatban kérjük, gondolják végig a következőket:

 

Az EUROPA CANTAT fesztivál Pécsett az, ahol országunk kóruskultúrája láthatóvá válhat, megmutathatjuk azt a világnak!

-  Önök Magyarország „zenei nagykövetei”. Hadd szólaljon meg néhány mű erejéig nemzeti repertoárunk java, amelyet szeretnek, vállalnak, és meg kívánnak ismertetni a világgal!

Mutassák be és terjesszék új ötleteiket szerte a kórusvilágban!

-  Mi számít ma újdonságnak a magyar kóruszenében? Tud-e az Ön kórusa olyat, amely inspirálóan hathat más együttesek számára? Szeretne-e valamilyen újdonsággal hozzájárulni a sokarcú énekkari társadalom fejlődéséhez?

Hadd hallja a világ az Ön kórusának új hangjait!

- Ezen a fesztiválon sok-sok új zene megismerése, megismertetése a célunk! Van-e együttesének saját, „házi” zeneszerzője, valaki, aki feldolgozásokat készít? Énekeltek-e valaha egy darabot először a világon? Igen? Nagyszerű! Hozzák el és meséljenek róla!