Fesztivál
Énekes műhelyek

Zenei Irodánk a nemzetközi Zenei Bizottsággal és a Regionális Művészeti Tanáccsal karöltve 2015. februárjában beosztotta a jelentkezőket a műhelyekbe! Néhány műhelyre sokkal több, más műhelyekre kevesebb jelentkezés érkezett, ezért Zenei Irodánk és a két Bizottság arra törekedett, hogy kiegyenlítsék az egyes műhelyekben a résztvevők arányait. Több műhelyünk létszáma így be is telt, de van még olyan műhely is, amely tud még résztvevőket fogadni! Ezekre továbbra is várjuk a jelentkezéseket!

Az alábbi szűrővel beállíthatja személyes preferenciáit és könnyedén rákereshet az Önnek legtesthezállóbb műhelyre a fesztivál által ajánlott 57 műhely közül. Jelenleg a 4,5,6,7 és 8 napos énekes műhelyek szerepelnek a szűrőben.
Az ún. "4a" műhelyek a fesztivál első felében kerülnek megrendezésre 2015. július 25-28-ig, a "4b" műhelyek pedig a fesztivál második felében, 2015. július 29-augusztus 1-ig. Így tehát lehetőség van csak a fesztivál első vagy csak a második felén részt venni,de lehetséges két egymást követő 4 napos műhelyen (4a+4b) való részvétel is.
Illetve lehetőség van arra, hogy a már befejeződött műhelyek után felfedező workshopokon vagy a karnagyi és zeneszerző-program eseményein vegyen részt a látogató.
A műhelyeknél feltüntetett +1 jelzés egy szabadnapot jelöl, amelyet vendégeink a környék felfedezésére használhatnak fel záróhangversenyük előtt. Énekkarok és csoportok dönthetnek úgy is, hogy tagjaik különböző atelier-k munkájában vesznek részt.

A műhelyek, csakúgy, mint a karnagyok és zeneszerzők számára meghirdetett programok hivatalos nyelve az angol. Az ettől eltérő információt az adott műhelynél külön jelezzük.